HTML

Napi 900 ezer droid...

2012.06.11. 12:55 n.g.

Pontosan ennyit aktiválnak minden egyes nap a világon. Közel egy millió naponta egy igen komoly szám, mely csak a telefonokat és a telekommunikációs képességekkel bíró tableteket foglalja magában, az offline cuccokat nem. Andy Rubin, a Google mobilrészlegének alelnöke ezt ma jelentette be (igen, pontosan a WWDC napján). A februári, MWC-n nyilvánosságra hozott adatokhoz képes 50 ezerrel nagyobb a szám, ennél ugyan láthattunk már sokkal jobb növekedést is, de így is sikerült az egy évvel ezelőtti, naponta aktivált készülékek értékét 500 ezerről majdnem megduplázni.

Azért nem teljes a vidámság. Az októberben elérhetővé tett Android 4.0 nyolc hónap alatt épp csak átlépte a hét százalékos részesedést, ami édeskevés szám jelenleg, a torta legnagyobb szelete még mindig a Gingerbreadnek jár. Talán a természetes rivalizálás megdobja majd ezt a számot, és a gyártók nekifekszenek az ICS-alapú készülékeknek, hiszen már kopogtat az iOS6.

Szólj hozzá!

Címkék: mobil iphone cream android ice tablet sandwich ios

A bejegyzés trackback címe:

https://alkalminerd.blog.hu/api/trackback/id/tr554579410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása